+359 895 614150

info@trainsoftbg.com

Кое и какво обучение по Ексел е най-полезно за мен?

Ако се питаш: „Кое и какво обучение по Ексел е най-полезно за мен?“, то може да се разпознаеш по разказите на нашите курсисти.

Яна е на 26 г. и завърши Ексел за начинаещи присъствено обучение.

Яна разказва:

„Записах Ексел за начинаещи присъствено обучение, когато в моята работа вече се наложи да използвам Excel. Започнах да получавам от колегите и от шефа екселски файлове, в които или трябваше да въвеждам данни или трябваше да взимам данни по разни приоритети.

Това ме затрудняваше!

Знаех, че Excel е таблица с много редове и много колонии, но когато въвеждах текст в клетките, се получаваха странни неща. Когато пишех числа и исках да смятам, често не постигах желания резултат, не и този, който очаквах. Това, което ми трябваше в работата, е да ползвам Ексел на основно ниво. Позицията ми е свързана с много отговорности и искам да се справям бързо и лесно с Ексел, така както се справям и с другите си ангажименти.

Трябва ми да използвам Excel за пресмятания и да връщам кореспонденция и файлове към колегите навреме, без да търся чужда помощ и без да се чувствам неуверено и неудобно.

В обучението по Ексел от ТреинСофт се научих бързо да се справям с програмата. Разбрах логиката на нещата директно от лектора в час. Лично аз предпочитах някой очи в очи да ми обясни основите на Ексел в присъствено обучение. Бях много доволна, като разбрах, че ще имам видео уроци и учебни материали достъпни за дълго, с които да се подсещам, ако забравя нещо. Нещата, които учихме са доста и сега в работата включвам постепенно нови и нови възможности на Ексел.

Обучението беше вечер и това беше удобно за мен. Бяхме група със сходни нужди. Бяхме повече жени до 35 години. Доколкото знам в ТреинСофт има и дневни обучения по Ексел. Така, че на когото  когато му е удобно.

Най-важното за мен се оказа, че имам възможност онлайн да се подсещам винаги когато ми потрябва от добре систематизирани учебни материали с видео уроци.

Ваня е на 32 г. и се записа Ексел за начинаещи дистанционно обучение.

Ваня разказва:

Записах Ексел за начинаещи дистанционно обучение. На мен ми трябват основни знания за работа с електронни таблици, тъй като не ми се налага да правя сложни пресмятания.

Просто трябва да използвам Excel от време на време в моята ежедневна работа. Аз съм отговорен човек и искам бързо да изпращам справките на Ексел, които се изискват от мен. Искам добре да се вписвам в екипа и да не затормозявам общата работа. Основният ми проблем е, че нямам много време за учене. Искам да премина обучение по Ексел, с което много бързо да навляза в същността на Excel и да го ползвам, така че да се справим с основните изисквания в моята работа.

Аз нямам време да уча дълги часове и да посещавам присъствени обучения.

Аз съм зает човек. Често от много задачи забравям и се разсейвам и някои неща не ги разбирам веднага, но като ми се обяснят подробно, няколко пъти и ги приложа в практиката, винаги се справям. Гледам по няколко пъти видео уроците за работа с Ексел. В онлайн обучението на ТреинСофт, можех да разчитам на лектор и в удобно за мен време да го питам за нещата, които не са ми ясни от видео уроците.

Знам, че във всяко едно обучение трябва да се полагат усилия, за да се научи това, което ми предоставя лектора. Решавах самостоятелно задачи, като се справях бързо вечер, след като всички са легнали да спят вкъщи. Имам и доста домашни задължения. Уроците в обучението са разделени на кратки видеа  и с тях ми светваше лампичката, кое как да направя в работата. На уебинарите питах лектора за нещата, с които се затруднявах. По време на онлайн обучението можех да решавам казуси от моята работа.

Лекторът онлайн ми помогна да разреша бързо проблеми, с които се сблъсквах.Така изкарах начално ниво и сега определено се справям доста по-добре с ежедневните задачи в Ексел.

Обмислям да запиша и следващото ниво по Ексел, като отново ще предпочета онлайн обучение.Така ще мога бързо и без напрежение от тичане до залата да правя обобщени таблици и красиви графики.  Вече мога да се справим добре в работата си с електронните таблици.

Хубаво е, че от ТреинСофт са се погрижили да имам достатъчно време достъп до онлайн курса без допълнителен месечен абонамент.

Когато ми трябва в работата кое как да направя се подсещам от видео уроците и решенията на самостоятелните ми задачи.

Григор 38 годишен премина присъствено обучение по Ексел за напреднали.

Григор разказа:

В моята работа активно използвам Excel. От 3 години ежедневно правя справки. Вече искат от мен да правя отчети и анализи. Чаках повишение и смяна на длъжността и затова бързо трябваше да вляза във форма. Ние сме сравнително малка фирма и човек трябва да разбира от всичко професионално, за да може да върви леко работата.

Вече непрекъснато давам отчети и справки на шефа.

Нещата сякаш се промениха. В началото се изненадахме от отчетите по продажбите, които успях да направя с помощата на новите си знания по Ексел.

Малко на пожар се взеха бързи мерки и вече, след като разполагаме ежеседмично с таблиците и графиките сме по уверени в това, което правим. Мотивирани сме за работа. При продажбите в различните магазини всичко се вижда на графиката- кой какво е постигнал. Вече бързо обработвам рипортите и от другите офиси в страната. Ежеседмично изпращам обобщени отчети, които събирам в един файл с графиките. Обработвам информацията която се изисква по различни приоритети: за продажби, за маркетинг кампании, за пресмятане на отпуски или нещо друго.

За мен беше много полезно да науча пивот таблици и бързо да ги приложа в моята работа.

Вече свободно използвам основните функции за анализ на данни.

Така ще мога да предавам на време ясни и точни отчети. Научих се да обработвам голям обем от информация в Excel, ползвам инструменти за преобразуване на текст, правя именувани зони и ги използва в пресмятания. Използвам ежедневно функции за вземане на логически решения и обобщаване на данни. Както мога да обобщавам таблици от различни източници добре би било да мога да правя вече макроси. Вече съм на път да автоматизирам работата си.

Записах присъствено обучение по Ексел за напреднали. Но не можах да присъствам на всички обучения. На практика нищо не пропуснах. Имах онлайн достъп до видеа и учебни материали. Лекторът ми отговаряше на въпросите онлайн. Така в удобно за мен време завърших курса. Спестих и време от пътуване в София.

В Блога на ТреинСофт ще поместваме, какво разказват нашите курсисти. Някои разкази са доста забавни. ☺ Ще ви бъдат полезни бързо да се ориентирате към какво обучение да се насочите и какво да очаквате.

Пишете ни на имейл като кой сте: Яна, Ваня или Григор?

 

Поздрави и до скоро!

От Екипа на ТреинСофт

Искате вашите служители да изградят по-добри способности за анализ на данни в Ексел, то свържете се с нас на имейл info@trainsoftbg.com  или на тел. 0895614150, за да насрочим опознавателна среща.

По време на тази среща ще се запознаем със ситуацията при вас и вашите нужди и ще поговорим за възможните решения. 

БЕЗПЛАТЕН УЧЕБЕН ЧАС

ПО EXCEL

Antispam
Съгласен съм с Условията за обработка на лични данни
Позволявам на имейл да получавам полезна информация от ТреинСофт. Знам, че мога да прекратя това когато пожелая. ТреинСофт не използва за друго моите данни, освен за позволението и за срока дадени от мен.

ОБУЧЕНИЕ ПО ЕКСЕЛ

НАЧИНАЕЩИ

Търсиш начин как бързо, лесно и в удобно за теб време да научиш Excel?

Имаме добри новини за теб!

Търсенето ти ще спре до тук, защото Курсът на ТреинСофт: От понеделник до петък с Еxcel за начинаещи е точно за теб.

С курса за начинаещи по Еxcel ще затвърдиш всичи основни неща, които и в момента вероятно знаеш, ще натрупаш опит и ще усвоиш нови техники, методи и формули за работа с Excel.

За да се убедиш, че курсът е точно за теб, ти предлагаме да разгледаш подробното му описание.

ЗАПИСВАМ СЕ

ОБУЧЕНИЕ ПО ЕКСЕЛ

НАПРЕДНАЛИ

Вече имаш познания по Excel, но искаш да се почовъркаш по-дълбоко в материята?

Е, тогава е време да се присъединиш към обучението за напреднали по Excel!

Ще кажеш: “ Защо да го правя?

Защото ще се забавляваме заедно с красиви повот таблици, с които ще искаш да се изфукаш пред колегите, ще правим сложни, но четливи репорти, ще говорим и упражняваме всички трикове и "фокуси", които да ти спестяват време.

Разбира се, това е едва 1/10 от всичко, което ще научиш, така че не се колебай да започнеш своя курс още днес.

ЗАПИСВАМ СЕ

БЕЗПЛАТНА ОНЛАЙН ДИАГНОСТИКА

КАК ИЗПОЛЗВАТЕ ЕКСЕЛ ЗА РЪСТ НА СВОЯ БИЗНЕС

ЗАПИСВАМ СЕ

+359 895 614150

info@trainsoftbg.com