Център за професионално обучение "ТреинСофт" е основан през 2004 г. и се ръководи от Росислава Борисова – основател, управител и собственик на "ТреинСофт".

Роси е усмихнат и комуникативен човек, професионалист с дългогодишен опит в работата с хора в сферата на организирането на специализирани обучения. Отдадена е на работата, която върши, тъй като има афинитет към преподаването и обучаването.

Центърът за обучения е мечта, която Роси неотлъчно следва и до днес. "ТреинСофт" е с доказано качество и професионализъм в изпълнението на своята дейност, а страстта за неговото развитие не угасва, а дори напротив - с всеки ден и с всяка нова задача "ТреинСофт" прави крачка напред.

За безпроблемното протичане на дейността се грижи малък екип от големи професионалисти. Подборът на лектори е в различни направления и е приоритет и постоянна дейност. Преподавателите в "ТреинСофт" са хора с доказан професионален опит и практика в областта на преподаване. Отличават се с професионални и лични качества, които са необходими за качественото изпълнение на поставените задачи. Те са гъвкави, комуникативни, компетентни, творчески настроени, отдадени и взискателни по отношение на работата си и най-важното - откликват на индивидуалните въпроси, проблеми и желания. Ако искате точно определени знания, тук ще ги получите!