Заявете сега фирмено обучение

Център за професионално обучение "ТреинСофт" организира фирмени обучения по поръчка, съгласно изискванията и конкретните нужди на вашата фирма. Графиците и програмата се определят съобразно желанието и възможностите на фирмата възложител. Работим с утвърдени лектори, които имат дългогодишна практика в областта на преподаване. 

Ние от ТреинСофт знаем, че за да се развива бизнеса, то служителите трябва да са добре мотивирани, компетентни в своята област, да умеят да работят в екип и непрекъснато да увеличават своите знания и умения. Също така знаем, че България е държавата в ЕС, която е на последно място по предоставяне на фирмено обучение. Ние се стремим да увеличим процента на фирмите, които интевстират в обучение на своите служители, тъй като между квалификацията на служителя и ефективността на неговия труд съществува пряка зависимост.

Ако Вие като работодател искате да изградите екип от професионалисти, да повишите компетенциите, уменията, квалификацията на вашите служители, то фирменото обучение е крачката към това израстване. Ние сме насреща, за да Ви помогнем в изграждането на перфектният екип! В случай, че не знаете от какво точно се нуждаете, свържете с нас на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. / телефон: 0895 614 150

firmeno obuchenie trainsoft

В нашата практика сме провели множество фирмени обучения - както по-малки, така и големи, изнесени обучения и други специфични обучения.

ТреинСофт предлага безлатни консултации за оценка на служителите, с помощта на ефективни техники и модели. Повече за компетентностните модели може да прочетете тук.

Мариела Станчева - лектор към ЦПО "ТреинСофт" предостави:

Видеото "Визуализация на данни с Excel" е част от обучение посветено на изграждането на успешен reporting с Ексел. Огромна част от компаниите базират текущия си набор от отчети касаещи развитието на бизнеса (дневни, седмични, месечни, годишни) на excel-файлове, и тяхната ефективност е от ключово значение за успех. За да разбереш с един поглед накъде върви бизнеса, какви са рисковете и къде са възможностите за растеж е необходимо отчетът да е добре структуриран, лесен за поддръжка, сигурен за използване и с дизайн, който позволява ефективно представяне на цялата необходима информация. Видеото съдържа някои от възможностите, които Excel предоставя за постигане на ефективна визуализация - полезната информация с един поглед. Препоръчвам го на всички, които се интересуват от проектиране и поддръжка на бизнес-отчети с Excel. 

Също така, тук може да намерите подробен списък на обучения и курсове, които сме провеждали до сега и от които също може да изберете и да поръчате.

Заявете своя курс сега! (отваря форма за контакт с ЦПО ТреинСофт)

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ И ПЛАЩАНИЯ