Фирмени обучения по поръчка

Много от фирмите борявят с големи масиви от данни. Ние от ТреинСофт помагаме на тези фирми с обученията по Майкрософт Ексел. Само след два до шест месеца целия екип преминал обучение   обработват два пъти по бързо и точно своите масиви от данни.

Фирмите срещат проблеми при обработка на  данните си и искат бързо и точно да изготвят отчети, да визуализират подробно и прегледно събраните данни спрямо различни, специфични критерии. Това в което ние сме изключително добри, е че предоставяме до 2 две седмици след заявка адекватно обучение за работа с Ексел. Обученията са уникални за всяка фирма. Съобразени са със спецификата на дейността и изискванията за краен резултат при обработката на собствените им данни. По време на обученията се решават конкретни казуси от работата с Ексел.

Така клиентите ни в много кратък срок /от 2 до 6 месеца/ след обучение достигат до пълното решаване на конкретни, предварително зададени проблеми.

Заявете дългосрочно обучение, което да обхваша всички работеши с Ексел във фирмата.

Така в екипа се постигат трайни резултати и умения за бързо и точно обработване, анализиране и визуализиране на регистрирани данни. Така ръководители и мениджъри ще взимат адекватни, бизнес решения за развитие и по-високи печалби.

Свържете се още сега с нас на посочените контакти: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  или тел.: 0895614150 - Росислава Борисова , за да съгласуваме опознавателна среща или да изпратим оферта.

Направете заявка за обучение още сега.

Представител на ЦПО ТреинСофт ще се свърже с вас, ще изясни специфичните изисквания и ще ви представи подходящо и изгодно предложение. Гарантирано до 3 месеца след обучение с ползване на предоставените ви ресурси за обучение ще оптимизирате дейността си за работа с Ексел.

Имате нужда от експертна, специфична помощ за обработка на данни с Ексел свържете се с нас и научете повече.

От 2004 година до сега сме провели стотици фирмени обучения и с натрупан опит можем да отговорим на следните въпроси:

Защо да инвестираме във фирмено обучение?

Целта на фирмените обучения е да подобри ефективността на служителите. След проведено обучение се наблюдават множество малки, но важни промени в екипите - подобрява се комуникацията, повишава се успевемостта на проектите, работната атмосфера става по-приятна, изглаждат се конфликти, намалява се стреса на междуличностно ниво и т.н. И, освен всичко, служителите работят много по-ефективно и мотивирано от преди, което е и нашата главна цел.

Какво обучение е нужно на моята компания?

Вие, като отговорно лице за вашия екип, знаете най-добре къде се крият слабостите. Въпреки това, наша добра практика е да предоставяме тестове и анкети за оценка на умения, знания и нагласи в обучаемите. Подаряваме безплатна консултация, на която ще обсъдим какъво фирмено обучение ще е най-полезно за вас. Ние се стремим да ви предложим бизнес обучения с най-високо качество, за да повишим вашата конкурентоспособност.

От какви теми за корпоративни обучения мога да избирам?

Ние знаем, че всяка фирма е единствена сама по себе си и затова има нужда от индивидална програма. Избраното фирмено обучение би могло да бъде изцяло по ваш дизайн, според индивидуалните ви нужди. Ние ще ви помогнем в избора на тема и заедно ще изготвим индвдидуална програма за вашето върешно-фирмено обучение.

Като насоки бихте могли да разгледате списъка с фирмени обучения, изложен по-долу, които TrainSoft е провел до сега.

Под каква форма ще получи моят екип избраното обучение?

Изборът на форма за обучение зависи от поставените цели и проблеми за разрешаване, от времето, което може да се отдели за обучение, както и от финансовите ви възможности. Организираме присъствени фирмени обучения, подпомогнати от учебни ресурси на платформата на ТреинСофт за дистанционно обучение http://e-znanie.trainsoft.info/. Обученията се провеждат във ваша зала, или в залата за обучения на TrainSoft: София, ул. Осогово 30, офис 502. 

Какво представлява самото обучение?

Много често корпоративните обучения не са като стандартните курсове и лекции. За вашия екип ще бъдат разработени и подготвени индивидуални обучителни програми, специални обучителни видеа, презентации, упражнения за решаване на казуси, динамични задания и задачи, които изискват работа в екип и др. В зависимост от вашите специфични изисквания, обученията биха могли да бъдат и под формата на бизнес семинари или стандартни коучинги с ментор. Предлагаме и абонамент за дистанционни обучения с обучителни филми подготвени специално за вътрешно-фирменте ви обучения.

Какво ще струва всичко това?

Не пропускаме и едно от най-важните пера при избора на корпоративен тренинг. Цената на заявените услуги е също строго индивидуална. Ориентировъчна сума бихме могли да обсъдим, когато имаме ясна концепция и визия за предстоящото фирмено обучение, като например тема, място на провеждане, продължителност, брой участници и др.

Надяваме се да сме отговорили на основните въпроси, свързани с провеждането на бизнес обучения. За допълнителна информация, изготвяне на фирмени оферти, заявки или възникнали въпроси, използвайте формата за контакт с нас (най-долу на страницата) или посочените e-mail адрес и телефони.

Имаме опит при провеждане на обучения по проекти с външно финансиране. По долу е списък с проекти реализирани през 2013-2014 г. Възможно е да представляват интерес за Вашата организация.

В дясно в колона са изписана други проведени от ТреинСофт фирмени обучения.

Посочените обучения могат да се организират по индивидуална поръчка или за фирми. Всички аспекти, свързани с конкретно обучение ще обсъдим лично с Вас, за да намерим оптимално решение за Вас и Вашето развитие.

Възложител: Дирекция на Природен парк "Витоша"

 • Обучение Adobe Photoshop

Проект "Повишаване на квалификацията и разширяване компетентността на служителите от ДПП "Витоша", чрез обучения".

Възложител: Столична община

 • Интегрирана обучителна програма "Културен мениджмънт'' за Дирекция „Култура”
 • Интегрирана обучителна програма ''Организационна и личностна ефективност''
 • Интегрирана обучителна програма ''Организационна и лидерска ефективност''
 • Дългосрочна петмодулна програма „Ефективна работа в екипа – подобрени умения и процедури”
 • Ефективна работа м/у звeната/екипите - подобрени умения и инструменти - Боровец

Проект „УСПЕХ“- Устойчиво Следване на Практики за Ефективност, Ефикасност и Екипна Хармония”.

Изнесени обучения

 • Семинари за юристи - ЧЕЗ България АД (Боровец и София)
 • Solid Edge, Misrosoft Excel, AutoCAD 2D и 3D - СЕ Борднетце – България ЕООД (Карнобат)

ТреинСофт изпълнява проекти по Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от ЕС чрез ЕСФ

Възложител: Държавна Агенция Национална Сигурност

 • Провеждане на обучение по SQL проектиране на база данни
 • Провеждане на обучение по софтуерно тестване

ПП с предмет "Провеждане на обучения в сферата на комуникационните и информационните технологии"

Възложител: Национална Агенция по Приходите

 • Основи на XML
 • Въвеждане в SQL

Проект "Повишаване капацитета на НАП при провеждане на бизнес анализ и дефиниране на изискванията за разработка или усъвършенстване на информационните системи в НАП".

Възложител: Район Лозенец на Столична община

 • Обучение по жестомимичен език
 • Обучение за работа със софтуерни продукти - Microsoft Excel, AutoCAD 2D/3D
 • Обучение в областта на строителството и строителния надзор
 • Обучение за английски език А1 и А2
 • Екипна ефективност - гр. Банско

Можете да кандидатствате за еврофинансиране на своето обучение. Изготвяме с експерти документи за кандидатстване по ваши параметри. Обученията по ОП „Развитие на човешките ресурси“ се финансират  100%. Обученията и отчетната документация можете да оставите на нас – имаме опит при работа с проекти... Можете да направите заявка за оценка „Евро програма за Вашия бизнес“ от тук /отваря се за попълване формуляр/ или да се свържете с нас по телефон: 0895614150 или имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Вижте кои са наши клиенти тук.

Заявете своя курс сега!

Ако имате нужда от повече информация, попълнете формата за контакт. Ще ви върнем отговор възможно най-бързо.

Моля, попълнете всички полета.