Наши клиенти

CEZ  vidima  bureau  Chemax  nek  Bankia

agarta dans  ATM devin  messalina

proc nobel  zagorka   tomilherb zara

sottelelink  techem  60kunicredit

armeec  sos  TU  GP  nap

Lukoil  VIK Bourgas intellico  so  ktb

raicomerce   btkhigia  post   new system  

 

 

References clients

 

Имахме удоволствието да работим заедно при организиране и провеждане на специализирани обучения в областта на микро- и макроикономиката, икономическата ефективност на активите и правото. Обученията бяха разработени и съобразение с предварително изготвения анализ на потребността от обучение от страна на дирекция Човешки ресурси на ЧЕЗ България.

В съвместната ни работа се убедихме, че Център за професионално обучение „ТреинСофт“ винаги организира и провежда оптимални обучения съобразявайки се с изискванията ни. Това е гаранция, че инвестирайки в развитието и усъвършенстването на човешкия капитал в организацията ни и в подготовката на служителите, се подготвяме успешно за предизвикателството да отговорим на променящата се икономическа среда.

ЧЕЗ България

 

Център за професионално обучение „ТреинСофт“ изпълнява своите ангажименти с изключителен професионализъм съобразявайки с изцяло с нашите цели и възможности, което се дължи на високата квалификация и компетентност на целия екип.

VivaSoft Bulgaria Ltd.

 

Център за професионално обучение „ТреинСофт“ разполага с квалифицирани специалисти, които ни предоставиха експертно обучение и консултация при работа с продукта Microsoft Excel. Обучението се проектира и проведе в съответствие със специфичните изисквания и нужди на различните групи.

BrainSoft

 

Като изказваме задоволството си от съвместната ни работа, препоръчваме Център за професионално обучение „ТреинСофт“ като отговорен и коректен партньор.

Raicommerce constructions

 

Център за професионално обучение „ТреинСофт“ изпълни задълженията си по сключения договор на много високо ниво, в срок и с отлична организация на процеса.

Центърът разполага с висококвалифицирани преподаватели и съвременна материално-техническа база за провеждане на обучения.

Обучението протече динамично, в творческа обстановка, с обсъждане на реални задачи от практиката на обучаемите.

Всички обучаеми изразяват удовлетвореност от качеството на проведеното обучение и от компетентността на преподавателя.

„Студио за Инвестиционно Проектиране“ ООД