Фирмени обучения

Провеждаме фирмени обучения по заявка за график и съдържание.

Имате нужда от експертна, специфична помощ за обработка на данни с MS Excel?  Свържете се с нас и научете повече.

Ако работите във фирма която събира данни за работа с клиенти и доставчици;

ако всекидневно обработвате данни с МS Excel;

ако търсите бързо решаване на проблеми при работа с МS Excel;

ако искате да изчислявате /графици, доходност и риск и много други/ с MS Excel;

то за Вас е подходящо фирменото ни обучение по Ексел.

Заявете обучение в група за повече от 3-ма човека. Ще съгласуваме заедно учебната програма, график, казусите които трябва да разрешите, както и всичко останало. Гарантираме, че за най-кратко време ще научите най-ефективните начини за използване на програмата MS Excel за анализиране и обработване на ВАШИТЕ бази от данни.

Изключително полезно е цялостното фирмено обучение по Ексел за 6 месеца, което обхваща целият екип на фирмата - от въвеждащи данните до анализаторите и мениджърите. С това обучение всички заедно ще може двойно по-бързо и точно да обработват данните в Ексел.
Свържете се с нас за повече подробности и заявете своето фирмено обучение сега.

Съгласуваме фирмените обучения в кратки срокове - до 2 седмици и можем да започнем обучението. По време на Вашето фирмено обучение решаваме заедно с лектор Вашите казуси от Вашата практиката. Учебното съдържание и практическите задачи се уникални за всяка фирма и помагат при специфични изисквания. Преди обучението разговаряме с мениджърите и участниците в обучението, за да разберем и подготвим решения за конкретните проблеми и нужди. Обученията са ни без излишни презентации и губене на време с всички интересни формоли. Съвместно договаряме и получавате бързо и точно предценено обучение.

Имаме опит и отлични референции - можете да ни се доверите.

Правим обученията по заявка за график и уникално съдържание.

Правим обучения по поръчка.

Изключително добри сме в обучения за работа с MS Excel, за анализ и визуализиране на данни. Очаквайте да научите новите тенденции, които пестят време и показват данните по впечатляващ начин.

Бихме споделили, че през последната година проведохме три дългосрочни шестмесечни фирмени обучения. Да се грижиш за обучението на служителите в една фирма дългосрочно е изключително резултатно и удовлетворяващо. Така опознаваме клиентите си и се напасваме към техните изисквания. От своя страна нашите клиенти имат спокойствието, че ще получат това което искат, когато е най-удобно за тях и с резултат, който сме съгласували предварително. Подобряваме фирмените обучения непрекъснато. Решенията дори само на 4, 5 проблема в обработката на данни с MS EXCEL дава бърз видим резултат в организацията и затова се радваме на отлични референции и препоръки. Не отлагайте подобряването на уменията за работа с Ексел във Вашата фирма - съдействаме за организиране на обучение.

Пишете ни заявете опознавателна среща!

Много търсени сме за провеждане на фирмени обученията по Ексел.
Обученията ни се провеждаха след оценка на нивото на участниците и с решаване на упражнения от практика. По време на обучението се дискутират различни варианти за решения. В края на обученията всички работят по собствен казус, който веднага да внедрят в работата си.
Това се оказа изключително полезно и веднага възвръща направената инвестицията от време и пари. На все повече фирми с огромни бази данни предоставяме дългосрочни фирмени обучения Това са големи фирми, които имат офиси и клонове в цяла България, Европа и по света. Вече имаме установени дългосрочни партньорства.

Нашите дългосрочните фирмени обучения са с изключителна полза за нашите клиенти. Обучените вече не губят време при обработка на рипорти, метода проба-грешка при решаване на нова задача за анализ е сведен до минимум. Създаваме по поръчка обучителни видеа за решаване на конкретни казуси. Тези вдео-уроци се оказват много успешни и търсени. Това ни дава удовлетвореност и желание да достигнем до повече клиенти и да ги обучим как чрез Ексел да визуализират данните, които събират. Така на база регистрирани минали събития да прогнозират и направляват дейността и печалбите си.

Свържете се още сега с нас. Заявете своето фирмено обучение на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

  • Графика и мястото на обучение избирате Вие;
  • Темите на обучението и упражненията съгласуваме заедно  - пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  или се обадете на телефон: 0895 614 150;
  • Цената на обученията не зависи от броя участници, а от ползите които ще реализира.

training banner

Как ще оптимизираме вашата дейност може да разберете тук.

Вижте списъка ни от клиенти и референции.

Повече за фирмените обучения по пръчка може да разберете тук.

 

Заявете своето участие сега и попълните формата:

Заявете своя курс сега!

Ако имате нужда от повече информация, попълнете формата за контакт. Ще ви върнем отговор възможно най-бързо.

Моля, попълнете всички полета.